News • 16.05.2023

Odolné termokamery od Avigilonu vás dostanú

Chráňte potrebné pomocou obvodovej ochrany na veľké vzdialenosti v oblastiach so zlou viditeľnosťou. Termokamery Avigilon H5A kombinujú analýzu videa novej generácie s výkonnou technológiou snímania tepla (termálneho spektra), aby ste videli cez úplnú tmu a najťažšie podmienky, ako je dym, hmla aj lístie. Táto všestranná kamera dokáže detegovať prítomnosť a pohyb ľudí a vozidiel, ktoré by inak vizuálne mohla bežná kamera prehliadnuť. Kamery budú tiež podporovať bezpečnostné aplikácie s rádiometrickými schopnosťami kamery na identifikáciu horúcich miest alebo prehrievajúcich sa objektov.*

 H5A termokamery avigilon

VÝHODY KAMIER SÉRIE H5A termokamier

Zobrazí viac pri zlej viditeľnosti

Náročné prostredia si vyžadujú výkonné riešenie. Termokamery série H5A vám umožnia vidieť počas tmy, cez dym, hmlu, lístie a ďalšie vizuálne prekážky za jediným účelom  - pre dokonalejšiu ochranu perimetra aj na veľké vzdialenosti.

Zrýchlite časy odozvy pomocou analýzy videa s podporou AI

Termokamery H5A prichádzajú s novou generáciou analýzy videa pre vylepšenú detekciu a klasifikáciu objektov. Proaktívne vás upozorní na potenciálne kritické udalosti a zároveň minimalizuje falošné poplachy.

 

H5A termo kamera

PREČO KAMERY AVIGILON SÉRIE H5A A ICH VLASTNOSTI

5-ROČNÁ ZÁRUKA

Avigilon stojí za kvalitou tohto produktu s 5-ročnou zárukou, ktorá je v tomto odvetví vedúca.

FIPS 140-2 ÚROVEŇ 3 KOMPATIBILNÁ S INTEGROVANÝM TPM

Umožňuje kamere spĺňať štandardy bezpečnosti údajov, ktoré vládne úrady a prísne regulované podniky vyžadujú na nasadenie.

TECHNOLÓGIE H.264 A H.265 HDSM SMARTCODEC™

Kombinuje naše najnovšie kompresné technológie na maximalizáciu šírky pásma a úspory úložného priestoru.

VIDEOANALYTIKA NOVEJ GENERÁCIE

Rozpozná viac objektov s rozšírenou klasifikáciou objektov a vyššou presnosťou pre rýchlejšie reakcie, dokonca aj v preplnených scenériách.

KOMPATIBILITA S ONVIF®

Profile S a T umožňuje jednoduchú integráciu s existujúcimi infraštruktúrami ONVIF, zatiaľ čo zhoda s profilom G podporuje vyhľadávanie, prehrávanie a získavanie nahrávok na okraji a Profil M umožňuje krížovú funkčnosť s analytickými riešeniami tretích strán.

RÁDIOMETRICKÉ ALARMY*

Nastavte podmienky/pravidlá a alarmy, keď sú povrchové teploty objektu nad/pod vopred definovanou hodnotou alebo keď dôjde k abnormálnym zmenám teploty počas vopred definovaného časového obdobia.

ZABEZPEČENIE FIRMVÉROM SECURE BOOT

Poskytuje ochranu pred útočníkmi tým, že zabezpečuje, aby sa kamery spustili iba s bezpečným a dôveryhodným firmvérom od spoločnosti Avigilon a nespustili sa v prítomnosti nedôveryhodného firmvéru tretej strany.

OCHRANA PROTI VODE, KORÓZII, PRACHU A NÁRAZU

NEMA 250 typ 4X, IP66/67 a IK10 pre optimálnu ochranu pred vodou (napr. dážď, hmla, sneh), koróziou, prachom a nárazom.

ŠIROKÝ ROZSAH TEPLOTY

Pracuje nepretržite pri extrémnych teplotách od -40 °C do +65 °C.


*Odhaduje sa, že rádiometrické modely budú dostupné do konca 2. kvartálu 2023.